Milost - 38. i 39. epizoda

Milost

Milost – 38. i 39. epizoda

By  | 

Milost - 38. i 39. epizoda

Milost – 38. i 39. epizoda

38. epizoda

Pod Sermetovim pritiskom Irmak priznaje istinu. Istina zbunjuje Firata dok Narin ne zna šta da radi.

Irmak, koju Sermet prisili da prizna istinu, nudi objašnjenje koje sve šokira. To će objašnjenje ponajpre zbuniti Firata. Narin pak ne zna šta da radi i šta da misli o Firatu. Firat nestane i povuče se u svoj svet.

Pod udarcima kritika Irmak doživi živčani slom te se skloni k Džanu. Zbog zdravstvenih su problema Džan i Deniz prisiljeni brinuti se za Irmak dok Sermet zbog ljubomore počinje izmicati kontroli. Deniz je jako ljuta na Sermeta jer joj nije rekao što Irmak mulja. Sermet pak traži način da se pomire.

Šadije je očajna zbog Zaferove smrti. Ali se trudi ponovno uključiti Šadije u život, no taj trud primećuje i Tatiana. Redžepa, odgovornog za Zaferovu smrt, posetiti će neočekivani posetitelj koji će mu život pretvoriti u noćnu moru.

Irmakino priznavanje istine okrenuće sasvim novu stranicu u Firatovu i Narininu životu.

39. epizoda

Sermet zaprosi Deniz na vrlo romantičan način.

Zahlađeni odnosi između Narin i Firata nestanu kad se pojavi mogućnost da je Narin trudna. Presrećni Firat ne može dočekati jutro te iz dežurne apoteke kupuje gomilu testova za trudnoću.

Prva je Narinina i Denizina stranka žena koja se želi rastati od svog nasilnog i problematičnog muža. Deniz kao da prepoznaje svoj život u toj tužbi te se počinje brinuti o budućnosti svoje veze sa Sermetom.

Redžepa pak muči čovek koji ga istražuje. Kako sumnja da je Redžep ubio Zafera, želi iznuditi novac od njega.

Sermet, ljubomoran na Džana, odlučuje to srezati u korenu te zaprositi Deniz. Irmak pak nikako da prihvati položaj na koji je pala zbog Sermeta. Kuje plan da mu se osveti. Sermet odluči kako zaprositi Deniz te je vodi na putovanje.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site