MN 01.02.2014.Sanci ugovara sastanak - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 01.02.2014.Sanci ugovara sastanak

By  | 

Sanci ugovara sastanakA Zove skolu da proveri da li je sve u redu.Decaka u skolu maltretiraju deca,ali on se seca majcinih reci da ne bude uplasen.A ga gleda izdaleka I ponosna je na njega.

K zeli da otvori kutiju koju su primili.Zeli da zna sta je u njoj.Njene tri snaje pokusavaju da je obeshrabe I kazu da ne mogu da pronadju nozeve ili makaze.K kaze da ce ona pronaci sama.Kada K odlazi,Sumi zove B da skrene paznju K I on to cini u pravom trenutku.Dokle K razgovara Sumi kaze G da sakrije paket.

Sanci daje izgovor Iri da ima seansu kod doktora I da ne moze da prisustvuje u Badi Haveli ceremoniji davanja imena.Istina je naravno drugacija.Sanci planira romanticno iznenadjenje sa Sauravom.Ona se seca J upozorenja da se kloni Gange I bebe.
Svi zadirkuju Dadua sto priprema cvece za K.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U parku Sarav je romantican sa nekom drugom devojkom.Sanci ga zove,On kaze devojci dag a zove mama I odlazi u stranu da razgovara.Sanci govori da je sa ocem u kancelariju.On se dogovara za sastanak u Sancinoj kuci sa njom,a zatim uziva u sastanku na klupi sa drugom devojkom.

Sumi I Gena oblace I blagoslove Gangu.K dolazi da ih pozuri.K izgleda veoma lepo I doterano.Sumi joj radi nesto protiv uroka.
Sanci je uzbudjena zbog sastanka sa Saurava.Ona zove Ankitu I hvali joj se d ace napraviti kokice I da e njih dvoje provoditi kvalitetno vreme na sofi.Ona kaze da ce danas biti poseban dan za njega.
Ankita poziva Saurava I govori mu o Sancinom pozivu.On planira vece.
Payal dolazi kod Sanci I upozorava je na Saurava.Sanci ne slusa.

Gledacete//Proslava u Haveli//
/Izvinjavam se zbog loseg prevoda,ali I sam prevod na engleskom,danasnje episode je veoma los//

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *