MN 01.05.2014,Buaji saznaje da je Jagi Anandin bivsi muz - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 01.05.2014,Buaji saznaje da je Jagi Anandin bivsi muz

By  | 

 

Shiv se podseća vesti i Buaji reči.Napet je.K kaže,to je bila moja greška,nisam trebala da te zovem.Ona traži oproštaj od Anandi.Anandi je pita zašto se izvinjavaš.Anandi kaže,pokušali smo da kažemo istinu svima.Ona kaže,ja trebam da se vratim svojoj kuću.K joj kaže da ide i da nazove kada stigne.Sumitra kaže,ja ću se moliti da nebude problema u tvojo kući zbog ovoga.A dobija poziv od Shiva.

Anandi govori Shivu da se vraća.Shiv kaže,dolaziš kući.Anandi kaže,moram da objasnim sve ovo porodici.Shiv kaže,moraš da objasniš I ljudima u Džatlasaru takodje..On kaže video sam izveštaj na TV.Ako dođeš ljudi će misliti da je sve ono na posteru tačno.Moraš da uveriš seljane da to nije istina.Moraš izvući J iz ovog problema..Anandi se zshvaljuje Shivu na podršci I što joj daje snagu.On joj kaže das u svi videli vesti,uključujući I Buaji.Ona se uzrujala nakon što je saznala ko je Jagi..Anandi kaže,ja mogu da je razumem.Mi ćemo joj objasniti.Shiv joj kaže da se odmori I želi joj laku noć.

Anandi dolazi do K i govori svima da Šiv želi da ostane u Jaitsaru Idok ne očisti ljagu bačenu na njeno I Jagijevo ime.B kaže,mi smo srećni jer imamo Shiva za zeta.V i Gena ga hvale.Sumitra kaže,ja imam punu veru da ćete svima dokazati istinu.V kaže,vreme je da Het Singa naučimo lekciju.B kaže nemamo puno vremena. Ganga kaže,ja sam tužna jer meštani sumnjaju u Anandi i Jagija.Ona im kaže da osvoje poverenje meštana.K kaže,sve to treba da se uradi pre 5 časova.Anandi izgleda napeto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


GLEDACETE:Het Sing daje govor o Anandinom i Jagijevom odnosu.Shiv dolazi i zaustavlja Het Singa.Het Sing kaže,niko ne može da gleda svoju suprugu sa njenim bivšim mužem.Shiv kaže,samo još jednom izgovori ime moje ženi I videćeš na šta sam sve spreman.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site