Mn 04.04.2015.,(1861 epizoda),Akir tuče Kamli! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 04.04.2015.,(1861 epizoda),Akir tuče Kamli!

By  | 

Akir tuče Kamli!
Akirovi su srećni zbog predloga braka.Kamli odbija da se uda za tog čoveka.Akir je ljut i udara je.Akir joj govori da može da je ubije kad god poželi i da se zato uda.Govori joj da u njihovoj kući odluke donose samo muškarci.Kundan pažljivo sluša.Akir govori Harki da se postara da Kamli ostane u kući inače će i njoj slomiti nogu. On odlazi.Nimboli grli Kamli.

Anandi pokazuje Nidhi i njenoj majci učionice,kuhinju, prostor za karate…Majka kaže da njena kćer Nidhi ne može da živi u takvoj atmosferi.Žena-Vasundhara kaže da je očekivala više i da je zato želela da vidi objekte.Nidhi insistira da ostane.Vasundhara se slaže, ali joj govori da neće dugo ostati tu.

Manu se igra sa Pojom i oboje trče.
Nidhi govori majci preko telefona da joj je dosta svadje izmedju nje ( misli na majku) i njenog oca. Govori da je ovo mesto raj i da će tu biti srećna, pije alkohol.

Kamli traži dozvolu da poseti drugaricu.Harki odbija.Kamli moli.Kundan sluša.Šamara je.Nimboli ga pita zbog čega je ošamario stariju sestru.Kundan se okreće ka Nimboli i uvrće joj ruku.Optužuje je da ona podstiče Kamli na loše ponašanje i neposlušnost.Kundan naredjuje Kamli da ostane u sobi, a Harki da pazi na nju.Govori da je on muškarac u kući i da će tako biti.Harki govori Kamli da ide u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamli plače i kaže majci da ni u najludjim snovima nije mislila da neće ništa reći iako je Kundan udario.Kamli odlazi u sobu, Nimboli želi da krene sa njom,ali joj Kundan naredjuje da pomogne Harki.

Pouka:U patrijahalnom društvu muškarci gube osećaj za dobro i loše.
Gledaćete-Nimboli nudi Kamli da jede.Govori joj da Gopala može videti krišom, ali joj je za to potrebno da bude živa id a zato mora da jede.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site