Mn 18.02.2016.,(2120 epizoda),Mangla i Nimboli odlaze u Jhalra! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 18.02.2016.,(2120 epizoda),Mangla i Nimboli odlaze u Jhalra!

By  | 

7

Mangla i Nimboli odlaze u Jhalra!
Prevod 2119 epizode nije dostupan.

Mangla kaže Anandi da pošalje Nimboli u Jhalra i tako je spasi patnje.Svi su šokirani.Razmišlja da će sada krenuti Nimboli.Mangla govori Anandi da joj ostavlja kćerku i da se brine lepo o njoj.Razmišlja da ako Nimboli sada ne krene otići će sama.Nimboli dolazi trčeći i dozivajući majku.Pita Nimboli gde ide i zašto nju ostavlja.Mangla kaže da se vraća u Jhalra.Nimboli insistira da krene sa njom.Govori da je Jhalra i njen dom.Mangla joj kaže da ne može da ide tamo jer su Harki i Kundan tamo.Govori joj da ostane sa Anandi, Gangom, Jagijem i Kajljani.Podseća je da želi da ide u školu i da treba da nauči i da vozi.Nimboli kaže da ne želi da ostane i da hoće da ide sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kajljani pita Nimboli kako će da žive bez nje.Anandi joj kaže da će na svaki raspust da je vodi u Jhalra.Podseća je da trenira karate, uči da crta…Nimboli kaže da će nastaviti sve to radi ako joj majka ostane, ako joj majka ide, ide i ona.Ganga joj kaže da će ići na veliki vašar i uživati.Mangla kaže da je zato htela da ode pre nego što se Nimboli probudi.Anandi pita Manglu kako da je urazume.Mangla traži da joj dozvoli da Nimboli krene sa njom na 4 dana u Jhalra i da će je ona tamo ubediti.Nimboli kaže da želi da ide.Kajljani joj kaže da prestane.Anandi kaže da ako želi da ide onda neka ide.Kajljani je šokirana, Jagi i Ganga takodje.Anandi kaže Nimboli da jede na vreme i da će zvati Manglu da pita za nju.Nimboli se slaže.Anandi je grli.
Mangla uzima kofer i spremna je da krene sa Nimboli.Manu, Šivam i Abhi se vraćaju.Manu je pita gde ide.Nimboli kaže u Jhalra.Kajljani i Anandi su oči puni suza.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site