Moje ime je Farah - 5. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 5. epizoda!

By  | 

Moje ime je Farah – 5. epizoda!

Nakon što Tahir saopšti lijepe vijesti da je donator nađen, Farah odbije da svjedoči pred Mehmetom i advokatom. Ali Mehmet nema namjeru da odustane. Farah dolazi u bolnicu sa Tahirom i Kerimom da razgovara sa doktorom.
Govori Kerimu da ima nade, put će biti dug, ali zajedno su. Kerim uhvati Tahira i nju za ruku. Tahir im govori da moraju kod njega doći. Nakon događaja, Ali Galip i Tahir imaju veliki obračun i za Tahira kreće neizvjestan period u kom mora da zaštiti i sebe i Farah i Kerimšaha.
Kada shvati da ne može na fin način da pobjedi Farahini tvrdoglavost, Mehmet odlučuje da igra žešće. Njegov cilj je da natjera Farah da pomisli da će biti deportovana i da je tako natjera da svjedoči. Kada događaji neočekivano izmaknu kontroli, Farahin strah od deportacije postaje stvaran.
Policija odvodi Farah, a ona povjeri Kerima Tahiru. Kerim plače, a Tahir je uz njega, pošalje advokaticu da izbavi Farah.  Kerim se sve više vezuje za Tahira. Mehmet dolazi kod njih, ali Kerim ne želi da on bude tu. Farah je trenutno spasena Tahirovim naporima, zagrli ga pri povratku. Tahir ih odvede u svoju kuću gdje je spremio sobu za oboje i odjeću za Farah. 
Ali događaj je otvorio vrata novom problemu koga Tahir i Farah nisu mogli predvidjeti. Tahir saopšti Farah šokantnu vijest i ona nazove Mehmeta. Iranska vlada želi da je vrati u Iran, koji je njen zločin? Pristaje da svjedoči i govori da Tahir nije ubica. Tahir sve gleda preko kamera. 
Ostale epizode možete pronaći klikom na link OVDE 
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *