Moje ime je Farah -12. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah -12. epizoda!

By  | 

Farah optuži  Mehmeta da laže, zašto bi mu vjerovala. On prizna da mu je Bade rekla. Farah je bijesna, on je smiruje i priznaje joj da je Tahir pokušao da se ubije nakon incidenta sa Kerimšahom. Farah izlazi, uhvati Tahira za ruku i zajedno odlaze po Kerima. 
Dva dana kasnije, doktor govori Farah i Tahiru da kada bi Kerimšah imao brata ili sestru, velike su šanse za transplantaciju. Gonul, Vera, Kaan i Ali Galip idu na večeru sa Orhanom i Perihan gdje Perihan napravi scenu i pobudi sumnju u njihovo prijašnje poznanstvo. Mehmet daje Farah hemijsku sa mikrofonom da stavi kod Ali Galipa. Ona pokuša, ali je Bade uhvati. Farah joj prizna da joj je Mehmet rekao da mu je ona priznala za Ali Galipa i donora, što dovodi do svađe između Bade i Mehmeta. 
Farah prisustvuje svađi Ali Galipa i Vere j saznaje da je Ali Galip ubio Tahirove roditelje.  Kada Tahir dođe, priznaje mu da želi da ode daleko sa Kerimšahom i pita ga da pođe sa njima. On pristaje i poljubi je u čelo. I jedno i drugo su preplavljeni osjećanjima i provedu svoju prvu bračnu noć. 
Ujutru, stavljaju jedno drugom burmu na ruku, planiraju odlazak u Francusku i na francuskom kažu jedno drugom “volim te”.  Tahir odlazi za poslom. Mehmet i on traže osobu koja je otela video Tahiru i nalaze ga. Ali on se ubije pred njima. Bekir pokazuje Gonul Ali Galipa, Orhana i Veru iz mladosti i saznajemo da se Bekir nje sjeća iz djetinjstva. 
Dan majki je i Kerimšah pusti Farah video njih dvoje koje je snimio sa Tahirom. Kasnije, odlaze u park zajedno i Tahir priznaje Farah da je Kerimov otac živ i da Kerim ima dvije sestre. A advokat koji je istraživao u Iranu je otet.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *