Moje ime je Farah - 7. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 7. epizoda!

By  | 

Farah i Tahir bježe ne znajući Bekirovu sudbinu. On će po cijenu vlastitog života sakriti Farah i Kerima u planinsku kuću gdje ih niko ne može pronaći. Ali Galip misli da je Tahir dao oružje koje je bilo dokaz da je Kaan ubica. Tahir je svjestan ove situacije i spreman je prihvatiti svoju sudbinu. Dok razmišlja o spašavanju Farah i njenog sina i žrtvovanju sebe, njih troje provode dan u kući i imaju lijepe trenutke. Vera pozove Tahira da dođe u njihovu kući i Farah se protivi tome. Ali Tahir je uspava pomoću čaja i odlazi. Farah je van sebe kad sazna da je otišao tamo. Tamo, Ali Galip i Vera ga zagrle. Vera pozove na večeru njega i Farah. Kada se vrati nazad, Farah ga prvo ošamari pa onda zagrli. 
Mehmet misli da je odnio pobjedu i da je riješio ubistvo. Tako je ne samo uhvatio ubicu već je i otklonio ovu opasnost koja je prijetila njegovoj sestri. Ali ima jednu stvar koju zaboravlja: na ovaj ili onaj način, istina izlazi na vidjelo. Ostaje pitanje da li je Kaan zaista ubica ili se iza toga krije neka druga zavjera. Kada ugleda Kana ponovo sa sestrom, on ga udari i vrati nazad kući, gdje su Farah, Tahir, Ali Galip i Vera bili na večeri. Bade  se osjeća napušteno i izdano. Bekir je u bolnici i bolje je. Mehmet je uz Bade i ona kada sazna za brata, uhvati ga za ruku. 
Farah podijeli prošlost sa Tahirom i emotivni su. On joj kaže da on želi biti Kerimšahu otac, neka mu dozvoli. Zagrle se. 
Prijeteći posjet Alija Galipa Orhanu još će malo odškrinuti zavjesu prošlosti. Postavlja se pitanje da li  ova dva čovjeka imaju zajednički grijeh iz prošlosti. Ali Galip traži od Tahira da ubije Mehmeta. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *