Mraz 9. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 9. epizoda!

By  | 

Mraz 9. epizoda!

Ajaza, dolazi na svečanost povodom venčanja Firuze i Ertana, kako bi ispričao o svojoj prošlosti, ali ga muči nešto drugo. Jasno je da on neće tako lako Firuze predati Ertanu. Firuze i Ajaza čeka nov put.

Berak je sa jedne strane uzbuđena vešću o trudnoći, ali sa druge strane pojavljuje se razlog zbog koga će početi da sumnja u Ajaza i Firuze. Jašar još uvek ne može da veruje, da je njegova ćerka mogla uraditi tako nešto, dok Alije i Sevda nameravaju da iskoriste ovaj brak.

Firuze i Ajaz će se ponovo naći u novoj borbi protiv Ertana, ne znajući sa kakvim neočekivanim iznenađenjem će se suočiti. Šta ih na kraju čeka, pobeda ili poraz?

Sve epizode serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *