Mraz 2. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 2. epizoda!

By  | 

Mraz 2. epizoda!
Firuze doživljava šok kada shvati da će se testirati istovremeno sa Ajazom na putu na koji kreće kako bi spasila oca. Ajaz takođe ne očekuje da vidi Firuze pred sobom, pa mu se u glavi javlja milion pitanja. Ovaj obračun biće izazov za oboje. Ertan s jedne strane povlači poteze kako bi bacio krivicu na nesreću, a s druge strane testira Firuze. Namera mu je da razjasni svoje buduće planove sa Berak i Ajazom, ali mora da se izbori i sa problemima koji mu pravi porodica. Kad Alije uđe Faruku u trag i shvati gde se on nalazi, istina koju vidi će je uništiti.

Firuze traži snimak koji će spasiti njenog oca.Ipak, reyultat toga za nju je potpuno neočekivan. Ona doživljava da joj se tek zalečeno srce ponovo povredi.Pored toga, Ajaz nije svestan koliko veliku bol će da doživi kad bude dao odgovore Firuze.

Sve epizode turske serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *