Mraz 6. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 6. epizoda!

By  | 

Mraz 6. epizoda!

Firuze i Ertana očekuje nagli zaokret. Firuze je stavljena na test, u odnosu na Ertanova osećanja, koja neće ostati neprimećena. Iako ne zna šta je u njegovoj glavi, kako bi spasila oca, moraće da se prilagodi nastalim okolnostima. Ajaz će nastaviti da pomaže Firuze u njenoj borbi sa Ertanom. Alije saznaje da je Firuze počela da radi u firmi Dermirkan, te će morati da se suoči sa Sevdom, koja je došla kod njih kući.

Berak je besna, jer joj je Idžlal poremetila planove. Safije, radi slobode svog sina, kreće putem sa kog više neće moći skrenuti. Ajaz će na poseban način prolaziti u zajedničkoj borbi sa Firuze. Njih dvoje čekaju iznenađenja, na koja nisu računali. Jedno od iznenađenja ima veze sa osobom, za koju Firuze uopšte nije znala. Devojka će biti primorana da se žrtvuje.
Sve epizode serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *