Mraz 5. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 5. epizoda!

By  | 

Mraz 5. epizoda!

Firuze je u velikoj panici, jer se u firmi iznenada pojavi Faruk. Ona i ne sluti koliko je zapletena u mreži. Kod Ertan se sve više sužava krug,te Ajazovo mesto u njenom životu postaje sve važnije.

Faruka čeka teška osveta za ukradeni novac, a to će uticati na Alije više nego što je mislio. Berak će u međuvremenu smisliti plan, kako da se što čvršće veže za Ajaza.

Ertanove sumnje se tokom svih dogadjaja zahuhtavaju, i on odlučuje da uđe u opasnu igru sa Firuze. Uprkos Ajazovim velikim naporima, Firuze će se naći u centru sukoba, koji nije očekivala. Da li je to poslednji korak u ovoj igri ?

Sve epizode serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *