Naagin 3 - 98. ep. - Šravani/Bela želi da se osveti, Mahir zaprosi Taniu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 98. ep. – Šravani/Bela želi da se osveti, Mahir zaprosi Taniu!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Sumitra se pretvara da je Dai Maa – DM i dalje i pokuša na lukav način da ubedi Mahira da je vreme da se oženi Taniom. Mahir misli da su je njegovi roditelji poslali, neće ni da čuje o tome. Pita je da li je moguće da mu nedostaje osoba koju čak ni ne zna, da želi da je vidi… Sumitra se na njegove reči priseti njegovog prošlog života i Bele… a onda i reči sveca pre smrti. Neka zmija hipnotiše Šravani/Belu i ona u transu krene iz kuće. Mukeš i Sarika žele da iznenade Šravani kojoj je rođendan, uplaše se kada shvate da nije u sobi. Šravani/Bela u transu naleti na Mahirov auto, on je sa Mohitom i ostalom ekipom. Mahir je pita da li je dobro i zabrine se za nju, oseća neku povezanost. Primoran je da ode sa ekipom, dok Šravani/Bela stoji i posmatra ga suznih očiju… Šravani/Bela dođe u Božiji hram, neka ogromna zmija je okruži. Šravani odjednom dobije svoj zmijski oblik, ponovo je samo Bela. Mahir je pod pritiskom brata i prijatelja, i same nje, primoran da zaprosi Taniu iako ne oseća ništa prema njoj. Bela se seti svega što se desilo u prethodnom životu, kao i kako su je neprijatelji okrutno odvojili od njene ljubavi, i ubili ih oboje. Ona je primorana da kaže i pokaže istinu svojim roditeljima, da je ona zapravo zmija koja ima oblik, da je Bela iz prošlog života, da ima prošlost i još jedan život. Mahirovi roditelji su ugovorili njegovo venčanje sa Taniom i planiraju i njegovu veridbu. Tamsi upozori Sumitru i Rohini da se sada ona vraća u igru, i da dolazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *