Najave za indijske serije - 08.09. - DSDT, Shakti, Simar, IPKKND3, SDCAH, YRKKH, Beyhadh, Naamkarann...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 08.09. – DSDT, Shakti, Simar, IPKKND3, SDCAH, YRKKH, Beyhadh, Naamkarann…

By  | 

Najave za indijske serije – 08.09. – DSDT, Shakti, Simar, IPKKND3, SDCAH, YRKKH, Beyhadh, Naamkarann…

Prevod: Maya.
Uživajte u novim najavama! Veliki pozdrav svim pratiocima. Možemo da krenemo… 🙂

Dil Se Dil Tak (DSDT – skraćeno) – Šorvori je ljubomorna i posmatra Teni i Parta. Part joj je obećao da neće ići protiv nje i viđati se sa Teni. Ipak, Šorvori je počela da sumnja u njega i ne veruje mu, te nadzire svaki njegov korak. Teni vidi da Part prolazi kućom i misli da će on pričati sa njom. Part je ignoriše, glumi da je zauzet i samo prođe pored nje. Šorvori gleda sve to i zadovoljna je. Teni je veoma zabrinuta Partovim ponašanjem i želi da sazna zbog čega je to tako. Ona se sprema za ‘puđu’/molitvu u kući. Njena sreća ispari, kad vidi da su se vrata sobe zaključala. Ona doziva sve ukućane za pomoć. Teni je zabrinuta i pita se šta sada da radi.

Teni gleda u Partovu fotografiju i priča joj: ,,Zbog tebe… Ovo se zbog tebe desilo. Ti više ne pričaš sa mnom, Parat. Zašto? Trebalo je da dođeš i potražiš me… da se zabrineš što nisam sišla dole na molitvu, ali ti ne dolaziš.. Više ni ja neću da pričam sa tobom, ako si ti tako rešio! Kada dođeš u ovu sobu, neću da pričam s tobom.” ‘Puđa’ je bila namenjena Teni i bebi, ali ona nije došla na nju. Tada, zavesa u Teninoj sobi krene da gori.. Teni je utom već zaspala i zabrine se, kad oseti dim i vidi to. Šorvori grli Parta, koji oseća da nešto nije u redu sa Teni.

Hoće li Part da pregriže obećanje dato Šorvori i vidi se sa Teni? Da li će Teni biti spašena iz vatre? Nastavite da čitate…
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno