Najave za indijske serije - 9.10.2017. - Udaan,DSDT, Shakti,IMM,PA,YRKKH, Naamkarann,Ishqbaaz, YUDKBH,RKC...

Vesti

Najave za indijske serije – 9.10.2017. – Udaan,DSDT, Shakti,IMM,PA,YRKKH, Naamkarann,Ishqbaaz, YUDKBH,RKC…

By  | 

Najave za indijske serije – 9.10.2017. – Udaan,DSDT, Shakti,IMM,PA,YRKKH, Naamkarann,Ishqbaaz, YUDKBH,RKC…

Prevod: čitateljka, prevoditeljka i bivša moderatorka Maya.
Počinjemo, veliki pozdrav! 🙂

Dil Se Dil Tak (skraćen naziv serije – DSDT) – Partu puno nedostaje Šorvori i on gleda njenu sliku. On je zabrinut i bespomoćno plače. Šorvori dolazi da se vidi sa Partom i da prekine njegov post. Part je čeka. Šorvori ga nahrani i time prekida njegov post. Oni su romantični… Part shvata da je on to sve samo zamišljao i tužan je! Ukućani su tužni kad ga vide tako i pokušavaju da ga razvesele, pa pevaju pesme u nekoj igrici.
Nove epizode pratite na sajtu radnim danima! 😉

Piya Albela (skraćen naziv serije – PA) – Puđa ima piće u svojoj ruci. Ona se napije i krene da pleše zavodnički oko Narena. Naren se šokira kad vidi to i pobegne od nje, jer je on mrzi. Puđa prilazi Narenu i prizna mu da ga voli. Naren je u šoku i ne veruje joj.

Shakti – U novim epizodama ove serije, koje možete da pratite radnim danima na našem sajtu, sledi…
Harman svira ‘dhol’ (nešto kako bubanj, u to se lupa rukama; prim. prev.) i seća se Somije. On misli o Somiji i zamišlja je pored sebe. Njihova ljubav je jaka i velika. Transrodne osobe opkole Harmana i plešu oko njega. Somija dolazi tu i kaže da puno voli Harmana i to je najveća istina njenoga života. Harman ispunjava Malikine uslove. Transrodne osobe vide Harmanovu pravu i veliku ljubav prema Somiji, te shvate značenje reči “ljubav”. One žele da imaju uza se nekog poput Harmana. Svi blagosiljaju Harmana i Somiju. Svi glasaju da Somija i Harman odu i žive srećno zajedno, ali tada Malika dolazi i protivi se tome. Kaže Harmanu da ostane još neko vreme sa njima i onda može da ode sa Somijom. Harman se složi i moli se Boginji da će Malikino srce da smeška.
Mi se nadamo istom. Taj čas se bliži… 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!