Najave za indikjske serije - 15. 6. 2018. - Bepanah, TA, Shakti, Silsila, Jiji Maa, YHM, YRKKH, AAJS, ISA, Roop...

Vesti

Najave za indikjske serije – 15. 6. 2018. – Bepanah, TA, Shakti, Silsila, Jiji Maa, YHM, YRKKH, AAJS, ISA, Roop…

By  | 

Jiji Maa (JM):
Utara planira da ubije Falguni i naredi Balvanu da učini to.
Balvan nije hteo, ali se, zbog Utarinih pretnji, zabrine za svoj život i na kraju pristaje da učini to. Utara pravi ogromnu žurku povodom Gajatrinog rođendana. Gajatri reši da na toj žurki kaže svima istinu o Utari i sprema se za govor, a Falguni je uz nju kao i uvek.
Utara gasi svetla tada, a Balvan ulazi u kuću i puca misleći da je to Falguni, ali je upucao Gajatri! Gajatri je spasila Falguni i umrla tako ostavivši šok za sve ukućane. Ona pokuša da im kaže istinu, ali smrt je u tome spreči!

Nakon Gajatrine smrti, Falguni je gnevna i rešena da razotkrije Utaru. Falguni napušta kuću pa odlazi u staru vikendicu i prikuplja sve potrebne dokaze, a onda ulazi u kola i krene natrag ka kući. Odlučna je da kaže svima istinu, a Utara smišlja plan da je spreči.
Falguni doživljava nesreću (udes), gubi pamćenje i mentalno se ponaša kao dete. Ukućani se zabrinu za nju. Falguni misli da joj je Utara majka i ponaša se čudno, a onda se udaljava od Nijati. Utara glumi da je Falgunina majka i pretvara se da je fina. Doktor kaže Sujašu da je ovo retka bolest i da se jako teško leči, moraju da joj daju puno ljubavi i pažnje.
Da li je ovo sve Falgunina igra i plan ili je ona zaista u ovako lošem stanju?!

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site