Nakusu i njene izbacuju iz kuće!

Indijske Serije

Nakusa 20. maj 2010., Nakusu i njene izbacuju iz kuće!

By  | 
Nakusu i njene izbacuju iz kuće!

Nakusu i njene izbacuju iz kuće!

Sud prislanja pištolj na Nakuinu glavu. Babi je šokirana. Naku i njene izbacuju napolje. Stignu donekle kad Naku počne da govori kako ne može ostaviti Datu. Ganpat je ljut, viče kako treba da pobegnu od te lude kuće što dalje. Naku odbija da ide, Ganpat joj udari šamar. Babi i Setji su šokirani. Ganpat viče kako su ga Babi i njene dve ćerke uvek uvaljivale u nevolju. Babi mu odbrusi da je on više njima zadavao glavobolje nego one njemu. Ganpat dohvati Setji-a i kaže im da odlazi, a one, majka i ćerka, mogu na miru istruliti ako hoće. Krene sa dečakom. Babi je napeta, na kraju uzima Naku za ruku i povede je sa sobom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U kući Patilovih, svi sede za stolom ozbiljna lica. Kala priđe Aai, teši je, pomaže joj da uzme sok. Ostali okrenu tanjire da počnu s doručkom.
Iznenada se začuje Datin povik: “NAKUŠA!”
Naku se okrene i pogleda u pravcu kuće. Babi je opet povede sa sobom dalje. Data je ljut. Priđe stolu i počne da ispituje gde je Naku. Kala mu kaže da je pobegla odmah ujutru i daje mu mangalsutru. Data je uzima i gleda besno, seća se kako ju je stavio Naku. Odlazi odatle. Nakuša se opet okreće, Babi joj kaže da ne radi to, boleće je još više. Opet krenu. Setji i Ganpat dolaze do njih. Ganpat se smirio i pomirio sa Naku i Babi. Taman krenu kad se pored njih parkira auto. Iz njega izađe Data. Svi su izneneđeni.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *