Namik tuče Zulal!

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 29 epizoda,Namik tuče Zulal!

By  | 

hqdefaultNamik tuče Zulal!

Eda javi Nedžatu da je Namik imao nesreću. Svi dolaze u bolnicu, a Belkis pita muža ko je Zafer koji mu je poslao poruku da je Namik imao nesreću. Zulul pozli kada sazna da je Namik u operacionoj sali i da je u teškom stanju bio kada su ga dovezli. Namiku treba krv nulta krvna grupa. Eda grli Nedžata kada dodje do bolnice i kaže da joj je teško zbog brata. Nuket odlazi u bolnicu kada sazna za Namika. Nuket je ta koja spašava život Namiku jer ona daje krv.Halil se vrati kući kada svi odu po njega. Belkis su zatvorili u pritvor dok ne bude saslušanje jer sumnjaju da je kriva za smrt Nedžatovog oca. Belkis je očajna jer je drže zatvorenu. Namik izlazi iz bolnice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Melek želi da pozove profesora na slavlje povodom povratka njenog oca. Namik tajno zove Nuket i dogovara se s njom za sastanak, dok Zulal leži u suzama.Namik odlazi u krevet i želi da bude sa Zulal, ali ona odbija da bude intimna sa njim i on joj udara šamar i tada pokazuje svoje pravo lice. Nedžat nakon razgovora sa Zulal shvata da nešto nije u redu i odmah odlazi da priča s njom, ali joj Namik preti da se i slučajno ne nalazi sa Nedžatom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *