Zulal gubi bebu!

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 32 epizoda, Zulal gubi bebu!

By  | 

%d0%b7%d1%83Zulal gubi bebu!

Zulal je jako besna što je pronašla Nuketinu vožačku dozvolu u Nimakovim pantalonama.Halil udari Evset. Eda traži od Nedžata da je oženi i da joj ide pomoći da sredi kuću. Belkis je platila bivšeg radnika firme da prati Alija. Zulal želi da lično ode kod Nuket i vrati joj dozvolu.

Zulal je pozlilo. Voze je u hitnu. Eda se ne usudjuje ući u kuču pa se vraća sa Nedžatom. Melek gleda venčanicu. Zulal je imala jake bolove, u bolnici Zulal gubi bebu.Namik dolazi i saznaje da je Zulal izgubila bebu.
Kada Zulal sazna da je izgubila bebu teško joj je jako, kao i Namiku koji je svakako očajan. Kada Nedžat sazna da je Zulal izgubila bebu odmah odlazi u bolnicu i biva pored Zulal. Zulal se budi i shvata da je izgubila bebu te odmah počne plakati. Melek ulazi kod Zulal i teši je. Zulal poludi kada vidi Namika koji je došao da je vidi, govori da nema više bebe koja će ih vezivati i da neće više tolerisati da je tuče i zatvara u kuću.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site