Opasna ljubav kraj serije!

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 33 epizoda, Opasna ljubav kraj serije!

By  | 

%d0%b3Opasna ljubav kraj serije!

Nuket sazna da je Zulal izgubila bebu. Melek ispriča pred svima kako je Zulal rekla da je Namik tukao i zaključavao u sobu i maltretirao. To sve povredi, a najviše Nedžata.Namik želi da pobegne, ali ga Nuket u tome spreči. Kada Nedžat dodje do Namika ugleda tu i Nuketin auto te dodatno poludi. Nedžat dolazi i udara Namika i pita i njega i Nuket kako su to mogli uraditi. Nedžat pljune na Nuket i na Namika i govori Nuket da mu ona više nije sestra.Baš u trenu kada je Nedžat udario Namika dolaze njegovi roditelji, te ga zateknu u takvom stanju i to pored Nuket.

Melek je u venčanici i svi su srećni zbog nje. Namik kvari sve dolazeći na njihovu svadbu. Namik vadi pištolj i nanišani Nedžata, pa Zulal, ali na kraju puca sebi u glavu. Pre nego što opali metak proklinje Zulal da nikad ne bude srećna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nuket plače, a Ali je teši i kaže joj da je zove kad god joj bude bilo šta trebalo. Namika voze u hitnu, on je živ, ali je u jako teškom stanju. Belkis je u zatvoru. Namik se bori za život. Melek je ljuta jer joj je Namik upropastio venčanje. Namik umire. U ovoj epizodi je i njegova sahrana. Nedžat i Nuket su se pomirili.Ali i Melek dolaze na večeru kod svojih i Halil se pomiri sa Melek. Nedžat zaprosi Zulal. Zulal pristane i jedno drugome obećaju da više nikada neće biti ničiji i da će doživotno jedno drugom biti verni.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *