Ne dam ti ruke - 5. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 5. epizoda!

By  | 

Zeliš i Hande se konačno suočavaju. Zeliš će sve saznati. Kada Mehmet to shvati, shvati da mora napraviti veliki potez. Kada Mehmetov plan proradi, Zeliš otvara oči u policijskoj stanici misleći da ju je Mehmet pozvao na večeru.
Kada je Mehmet pomislio da nije u pravu, Hande je ovog puta smislila sasvim drugačiji plan. Mehmet, Kıvanč i Ugur više neće biti mirni. Hande je u Taškıranu našla korisnog partnera s kojim može sarađivati. Zajedno sa Sonerom, neće pustiti Zeliš i Mehmeta na miru.
Iako je Zeliš u početku neprijatno sa Hande, kako počnu da provode vreme zajedno, ona počinje da misli da nije u pravu u vezi nje. Ona je takođe svjesna Mehmetovih osjećaja prema njoj, tako da Hande neće vidjeti kao opasnost.
Ali sudbina će tako isplesti svoje mreže… Ovog puta, Zeliš će biti na ivici da sazna istinu o Mehmetu čak i bez Handinog znanja. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *