Neukrotivo srce 51.,Eusebio pokusava da siluje Lusiju - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 51.,Eusebio pokusava da siluje Lusiju

By  | 
Eusebio pokusava da siluje Lusiju

Lusija nakon incidenta u Migelovom zagrljaju

Eusebio pokusava da siluje Lusiju

Marija Alehandra dolazi ujutru kod Karole I one dve razgovaraju.Emir Kamir razgovara sa Mohamedom da li je odgovorila Marija na njegovo pismo.

Lusija odlazi kod Eusebija da ispita situaciju u vezi Migela i tu se raspravljaju.Teobaldo je otisao kod doktora I trazi savet za operaciju lica.Oni razgovaraju o tome.Araseli i Oktavio su se susreli u pasionu i pricaju o Eduardu.Oktavio nakon razgovara sa njom susrece Hustu i pricaju o njegovom drugu i Araseli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Marija Alehandra je dosla kuci i prica sa dadiljom dok drzi cerku.Ester i Migel pricaju o njegovoj porodici.Araseli i Teobaldo su se susreli u Meksiku tacnije gde ona zivi i pricaju o Eduardu.

Lusija govori da zeli da pripremi sve za Migela da ga uhvati na delo sa ljubavnicom i ako je on nema.Lusija i Migel rucaju i pricaju o njegovom poslu i tu mu prebacuje.

Marija Alehandra i Karola se svadjaju u kancalariji u vezi casina.Lusija i Eusebio su otisli blizu jezera gde je on pripremio da je napadne odnosno siluje i laze je , dok Migel se vraca kuci i saznaje od Ester da je Lusija otisla sa Eusebijom da bi ga uhvati la sa ljubavnicom.Dok on zabrinuto odlazi po nju , Eusebio je vec poceo da napada Lusiju gde ona vice  i trazi pomoc,tu dolazi Migel sa puskom i ubija ga. Oboje su u soku i Lusija misli da je najbolje da pobegne u Meksiko Siti kod Oktavija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *