Neukrotivo srce 55 epizoda,Lusija gubi bebu - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 55 epizoda,Lusija gubi bebu

By  | 
Marikruz i Doris u istom butiku po haljinu

Marikruz i Doris u istom butiku po haljinu

Lusija gubi bebu

Emir govori Muhamedu da žurka mora da bude za pamcenje. Marija Alehandra bira haljinu za žurku. Doris govori Oktaviu, da želi da bude njegov “partner” na žurci, kod Emira. Oktavio govori Eduardu, da nije zaljubljen u Doris, i da ne razmišlja o vencanju sa njom. Doris u butiku traži haljinu za zabavu, nailazi Marija Alehandra, i govori da i ona traži haljinu za tu istu zabavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lusija nije dobro, i Ester govori da je to sigurno jer previše radi. Doktor dolazi u Teobaldovu sobu, kako bi mu skinuo zavoje, i daje mu ogledalo da se pogleda. Migel dolazi kod Karole, kako bi našao posao, i prihvata ga. Marija Alehandra se raspravlja sa Doris, koja je sigurna da ce biti “kraljica” veceri. Doris poziva Karima i govori mu da su njegovi  ljudi  sigurno pogrešno poslali pozivnicu, ženi iz kazina, Mariji Alehandri. Karim je slaže da ce to rešiti.

Lusija gubi bebu. Doris govori ocu, da je sve sredila sa Emirom, i da Marija Alehandra nece doci. Guverner poziva Emira, i govori mu da želi da Marija Alehandra prisustvuje žurci, i da ne ispašta zbog njegove cerke. Govori mu da je gospodja (Marija Alehandra) prava dama. Karim mu govori da ce ispuniti njegovu želju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *