Neukrotivo srce 68ep,Susret Marije Alehandre i Lusije - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 68ep,Susret Marije Alehandre i Lusije

By  | 
Marija Alehandra ne zeli da se Oktavio ozeni sa Doris

Marija Alehandra ne zeli da se Oktavio ozeni sa Doris

Susret Marije Alehandre i Lusije
Oktavio je ubedjen da je Marija Alehandra ustvari Marikrus, ona mu govori da je ona Marija Alehandra i pokazuje mu dokumenta. Doris govori ocu da ce se vencati sa Oktaviom, sta god da se desi. Marija Alehandra govori Oktaviu da hoce da se osveti Doris, i da je sve saznala od njegovog brata. Oktavio govori da ce se svakako vencati sa Doris, a Marija Alehandra mu govori da ce biti optuzen za bigamiju,jer je on vec ozenjen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Marija Alehandra govori Oktaviu da je zaljubljena u njega, i da ne moze da podnese da se on venca sa Doris. Oktavio govori Mariji Alehandri da je djavo. Migel govori Lusiji da se vrati na ranc. Lusija se seta sa Migelom, i ugleda Mariju Alehandru. Lusiji se ucini da je to Marikrus, Migel govori Lusiji da to nije Marikrus, nego Marija Alehandra, gazdarica kazina, u kom on radi.

Araseli govori Eduardu da je najbolje da raskinu. Marija Alehandra odlazi kod Karima, i raspravlja se sa njim. Migel govori Oktaviu da je Lusija pomesala Mariju, sa Marikrus. Zbog istine koju mu je rekla Marija, Karim odlucuje da se vrati u svoju zemlju. Oktavio i Lusija dolaze u kazino, Oktavio odlazi po Migela, a Lusiju ostavlja za stolom. Odmah potom, dolazi Marija Alehandra, i javlja se Lusiji.

Opisi predhodnih epizoda citajte OVDE

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *