Nevesta sa ožiljkom – od 96. do 100. epizode

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom – od 96. do 100. epizode

By  | 

96: Rukmi se moli Bogu da joj da snagu da ne misli o svojoj sestri na taj način i da zaboravi Ranvira. Dok Rasal i Ranvir putuju, auto im se pokvari, pa odu u neku kuću. Madan iskašljava krv. Rasal i Ranvir imaju slatke trenutke. Gishu zove palatu da obavesti Rukmi o Madanom stanju, ali Chanchale prekine vezu kad ugleda Rukmi da dolazi.

97: Rukmi sanja loš san u vezi Madana, pa pozove Ranvira. Ranvir pobesni kad joj čuje glas i podvuče joj da je Rasal njegova žena i daće joj sve i prekine vezu.

98: Rasal i Ranvir provode trenutke zajedno. Mamasa ispriča svojoj sestri kako se pobrinuo za sve da niko neće saznati šta je Deep uradio svom Kakasi. Oboje su srećni.

99: U palati nastavljaju da maltretiraju Rukmi. Moomal pozove Rohita i kaže mu da je najbolja opcija da sačekaju njenog brata, pričaće sa njim. Rohit se složi i kaže da ako to ne upali, moraće da pobegnu i venčaju se. Moomal se složi. Na klinici, lekar kaže Padmi i Deepu da ona ima policističnu bolest jajnika i nikad se ne zna kad ona može zatrudneti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


100: Ranvir je dekorisao sobu u hotelu za Rasal i njega. Deep ispriča majci šta je bilo na klinici. Padma se napije zato što se Deep loše ponašao prema njoj. Rukmi zove majku da pita kako je Madan i ona (majka) pobesni kad sazna da je Rukmi pokušala da kontaktira Rasal. Padma kaže Rukmi da ona (Rukmi) može pobeći odatle, neka povede i svoju sestru. Rukmi razmišlja. Rasal je provela noć sa Ranvirom. Pita se šta je to uradila.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site