Neželjene 2-47. ep.,Malhari izgori Anu ruku!

Indijske Serije

Neželjene 2-47. ep.,Malhari izgori Ani ruku!

By  | 

Jhunki daje melem Anu.Anu se seća da isti taj melem pravi i Amadji.Amadji sećža Anin bol u srcu i zove Jaydeva, pita ga da li je posao završen.Yuvraj dolazi i traži maramicu od Anu.Anu ga pita zar ne vidi da joj je ruka izgorena.Govori da joj je Malhari to namerno uradila i kaže mu da pita Miru.Yuvraj pita Miru.Mira ćuti.Malhari dolazi i pita u čemu je problem.Malhari govori lažnu priču Yuvraju.Ona kaže Yuvraju da je Anu sama izgorela ruku i da sada nju krivi za to.

Anu mu kaže da laže i da pita Miru.Rajjo zastrašujuće gleda Miru.Mira kaže da svekrva govori istinu.Anu je šokirana.Yuvraj joj kaže da je ista kao njena Dadi i da ako ne saradjuje sa njegovom porodicom niko prema njoj neće biti gori od njega.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!