Neželjene 2-47. ep.,Malhari izgori Anu ruku!

Indijske Serije

Neželjene 2-47. ep.,Malhari izgori Ani ruku!

By  | 

Malhari se smeje i kaže Balwantu da joj Yuvraj nikad neće verovati.Balwant kaže da on to i želi.Jhunki ih čuje.Yuvraj daje novac slugi i kaže da pazi na ženu sa velom.Komal pita Yuvraja da li sumnja u ženu sa velom.Yuvraj kaže da sumnja da ju je Amadji poslala kako bi znala šta se dešava u kući.Anu plače i seća se Yuvrajevih reči.Pita se zašto je Mira lagala.Mira donosi nešto.

Gledaćete:
Balwant dolazi i hvata Anu oko struka govoreći da može učiniti da njeni strahovui nestanu.On kaže da Yuvraj greši što je nije učinio svojom.Anu kaže da je pusti.Upravo tada neko pali svetla.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!