Niko ne zna 6.i 7. epizoda!

Niko ne zna-kimse bilmez

Niko ne zna 6.i 7. epizoda! Ali treba da indetifikuje leš!

By  | 

Niko ne zna 6.i 7. epizoda!
6 epizoda
Sevda ne zna šta da radi sa istinom u vezi svog oca,te nalazi isceljenje u svojoj iznenadnoj odluci. Ali živi u očaju jer ne može saznati šta Sevda krije od njega. Dujgu krivi sebe zbog činjenice da je Pilot u zatvoru. Ono što Pilot saznaje od Ernika u vezi Alija u zatvoru, odvešće braću na put bez povratka. Sevda je koncentrisana na posao ne znajući da je agenciju u koju radi kupio Ujgar. Ali pokušava da dokaže Sevdinoj porodici da on nije povredio Sinana.

7 epizoda

Sevda se preseli kod Ujgara, a to mnoge iznenadi. Ali joj to govori u lice.Pilot izlazi iz zatvora.Dujgu je iznenadjena što je tako brzo pušten na slobodi, a on to shvati kao da joj nije drago što je slobodan.Sevda pokuša da objasni Aliju da izmedju nje i Alija nema ništa, da je on spasio iz požara i da je sve ostalo samo slučajnost.Ali saznaje da su mu našli mrtvog brata, te odlazi da indetifikuje leš.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site