Miti se raspituje o Kađri!

Indijske Serije

Odbačena (1 365.ep.) 25.04.2014. – Miti se raspituje o Kađri!

By  | 
Miti se raspituje o Kađri!

Miti se raspituje o Kađri!

Višnu izlazi iz kuće Takurovih. Neki čovek ga zaustavi i preda mu pismo. Višnu ga pročita i u šoku je. U njemu piše: “Sećaš li se s kim si se potukao onog dana? S Muktinim šefom, Juvanom. Bacio je oko na tvoju ženu i spreman je na sve da je se dokopa! I danas nešto planira! Ako želiš, možeš ga i danas uhvatiti na delu! Dođi do stana br. 12, Mangalwadi Road, u 20:30h, večeras!”
Juvrađ je u kolima u blizini i smeška se jer će njegov plan uspeti. Višnu je besan na onoga ko je mogao tako nešto da napiše o njegovoj ženi. Juvrađ uživa jer se stvari odvijaju onako kako on želi, Višnuovo pamćenje je nestabilno.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Veče je. Miti se šetka zabrinuta jer joj se Akaš još nije javio. Pokuša da ga nazove, ali je linija zauzeta. Razmišlja kako ne može više da čeka jer bi Kađrin život mogao biti u opasnosti. Mora nešto odmah da preduzme. Brzo krene niz stepenice i iz ruke joj ispadne Kađriina slika. Ekadiš je podigne i iznenadi se. Pita Miti šta se desilo. Ova joj odgovori da žuri, sada joj ništa ne može reći. Ako Akaš bude zvao, neka mu kaže da je otišla. On je već upućen, samo neka mu tako kaže.
Ekadiš se brine: “I onog dana te je Ambika zvala i ti si otišla, a sad ovo…”
Miti je uverava da će biti dobro, samo neka prenese Akašu da je žurila. Odlazi. Ekadiš je zabrinuta jer je Miti izašla sama.

Miti je u delu grada gde se nalaze bordeli. Ona pokazuje Kađriinu sliku nekim ljudima i pita da li su je možda videli. Neki muškarci je nepristojno zagledaju. Jedan je pita kolika joj je cena. Ona se instinktivno pokrije preko ramena i brzo nastavi dalje. Ugleda neku devojčicu s knjigom, pa joj se nasmeši i pomazi je. I devojčica se njoj nasmeši. Miti nastavi da se dalje raspituje o Kađri, ali svi odmahuju glavom. Na istomesto dolazi i Juvrađ, nesvestan Mitinog prisustva. Kad se okrene ka njoj, ona je već okrenula leđa i krenula stepenicama unutra. I Višnu dolazi taksijem. Juvrađ ga vidi i srećan je što je došao u njegov pakao. Višnu izađe iz auta i zbuni se kad ugleda Juvrađa koji namerno skrene pogled na drugu stranu. Juvrađ je siguran da će od te večeri pa nadalje izbrisati sve Muktine uspomene na Višnua (znam da ovo zvuči konfuzno, iskreno, ne znam ni ja šta je pisac hteo da kaže… – prim.prev.). (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site