Malvika pomaže Ambiki!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 432.ep.) 29.07.2014. – Malvika pomaže Ambiki!

By  | 
Mukta ubedi Tapu da ide sa Ratoreom na put

Mukta ubedi Tapu da ide sa Ratoreom na put

Malvika dolazi kod Ambike

Malvika dolazi kod Ambike

Mukta kaže Tapu da i ona mora poći s Ratoreom. Tapu joj odgovori da je ne može ostaviti samu u takvom stanju. Mukta je uverava da joj se ništa neće desiti, a i u kući ima toliko ljudi. Ratore kaže da on ide da završi priču iz prošlosti, a ne da je nastavi. Zato je i hteo da Tapu pođe s njim, ali je to izgleda nemoguće. Mukta mu kaže da ju je upravo on naučio da ništa nije nemoguće. Njena sreća leži u tome da vidi svoje roditelje srećne. Tapu napokon pristane da pođe s Ratoreom na put. Ona i Mukta se grle.

U gradskoj bolnici, doktor je pregledao Ambiku. On kaže policajki da će Ambika morati da ostane na posmatranju jer je moguće da je preživela manji srčani udar. Policajka ode. Doktor kaže med.sestri da da Ambiki injekciju, pa ode i on. Sestra se sprema da to i uradi, ali joj se neko približava s leđa i napada je. Ona pada na pod i gubi svest. Misteriozna žena je preskoči i priđe Ambiki. Pomazi je po kosi.
Ambika se probudi i nasmeši: “Mama?”
Kamera nam prikazuje nasmejanu Malviku.

Sankrant pali Ambikinu sliku. Briše suze. Dolazi Kađri, pita ga šta to radi. On joj odgovori da pokušava da zaboravi. Kađri ga savetuje da je ponekad bolje oprostiti prošlosti i nastaviti dalje u životu. Sankrant odgovori da je to u njegovom slučaju nemoguće.

Malvika seda pored Ambike koja se uspravi u krevetu. Stavi joj ruku na obraz, kaže da joj je lepo rekla da je lako pobeći iz zatvora. Ambika je razneženo gleda. Zagrli je i sa suzama u očima joj kaže da je puno voli, dok Ratorea samo mrzi. Malvika joj kaže da je ona sada tu i sve će biti u redu. Ambika srećna klimne glavom.

Akaš i Kana su u rikši, na putu za Amritsar. Ide tužna muzika (“Hai Dil Ko Teri Aarzoo”) dok Miti (koja je u busu) i Akaš misle jedno na drugo, a tužni Ašfag leži na podu sa gitarom i seća se kako je pronašao Miti, kako ju je posmatrao dok je pisala dnevnik… (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-593103

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno