Ansari privodi Ašvaga!

Indijske Serije

Odbačena (1 433.ep.) 30.07.2014. – Ansari privodi Ašvaga!

By  | 
Ašvag i Zubeida

Ašvag i Zubeida

Mumtaz i Rizvi primete da je Ašvag tužan i zapitkuju ga zašto je takav. Kažu mu da je taj dan dobar jer se Miti vratila u svoju zemlju, vratila se svojoj kući. Pojavi se Ansari i upita ih ko se vratio kući. Svi su šokirani. Ansari ih pozdravi i ponovi pitanje. Kaže kako su prvo držali nekoga u svojoj kući pod lažnim imenom, Fida, a onda joj pomogli da ilegalno pređe granicu i mislili su da on to neće saznati. Pita ih misle li oni da je on budala. Ašvag pokušava da raščisti “nesporazum”. Kaže kako je Fida došla da prisustvuje Nusratinom venčanju i sada se vratila kući. Pita ga zašto bi prelazila granicu. Neka ne brine za nju jer neće više nikoga uznemiravati. Ansari se složi da stvarno ne bi trebalo da brine. Fida se vratila kući. Traži im da je pozovu kako bi popričao sa njom, ako im to ne predstavlja problem.

Miti i Asgar su i dalje u busu. Miti razmišlja i oči su joj suzne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ansari ljutito navaljuje da priča sa Fidom (Miti). Upozorava ih da ne pokušavaju da ga prevare. Njegovi insajderi su ga obavestili da se Fida vratila u svoju zemlju prešavši granicu. Gdin Rizvi ga moli da bar sedne. Ašvag izrazi sumnju u te Ansarijeve insajdere, ali mu ovaj ljutito odbrusi da razgovara s njegovim ocem i da bi on trebalo da ćuti. Okrene se ka Rizviju. Kaže mu da ga jako poštuje, ali, neka ne misli da će pasti na njegove laži. Od početka je sumnjao u Fidu, ali je pogrešio što mu je verovao. To se više neće desiti. Uhapsiće Ašvaga i boraviće u zatvoru sve dok se Fida ne vrati. Mumtaz se buni, dok ga Rizvi podseća na njihov odnos. Ašvag traži od oca da se zakune u njega, pred Ansarijem, da je Fida u Pakistanu. Ansari kaže da će ga pustiti na slobodu onda kada se Fida vrati. Odvodi Ašvaga sa sobom, dok su njegovi roditelji očajni.

Akaš i Kana stižu na mesto održavanja skupa. Sve nade polažu na taj događaj. Jedino tu mogu dobiti informacije o Fidi i Miti. Kana uverava Akaša da će pronaći Miti. Najavljuju ulazak učesnika skupa. Trupe i publika ulaze na dva različita ulaza. Obezbeđenje je na visokom nivou jer dolaze političari iz obe zemlje. Akaš u sebi kaže da će se, ovaj put, vratiti kući jedino sa Miti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site