Odbacena 13.05.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 13.05.2013.

By  | 
25juq74

Tapu kaze Divji da je danas Dan majki i da verovatno misli na Ichu, bas kao i Damini. Ona i Divja se secaju kako su Icha i Tapu kao male igrale na ulici da bi skupile pare za Damini. Divja trazi od Tapu da na ovaj dan izmami Damini osmeh na lice. Tapu je uverava da hoce.
Kajri hoce da ide u nabavku sa Pavitrom, pa ova ode da pita Gomti za dozvolu. Kajri se nada da ce je Gomti pustiti i da ce uspeti da obavi poziv.
Akash masira Mitina stopala, tuzan je. Stavlja njenu glavu u svoje krilo, stavlja joj obloge. Oci su mu pune suza dok se priseca njihovih zajednickih trenutaka. 
Tapu donosi Damini kasicu u kojoj su Icha i ona skupljale pare. Damini se raznezi, pa se prisecaju kako su Icha i Tapu kao male plesale na ulici kako bi skupile pare, bio je isto Dan majki. Tapu: “Danas je Dan majki. (Ona stavi Damininu ruku blizu srca.) Icha bi zelela da ti pozeli isto – srecan Dan majki Ammo!” One se grle. Dolazi Divja, ona tesi Damini i kaze da joj je drago sto Tapu ima dve majke, a ona (Damini) je najbolja majka na svetu. Tapu ih grli obe.
Gomti daje dozvolu Pavitri da povede i Kajri u nabavku, ali je opominje da pazi na svaki njen pokret. Pavitra klimne glavom. Kajri ovo cuje i srecna je.
Vidar proverava Mitine zenice i kaze Akashu kako nista sto su joj dali ne deluje. Jedan covek kaze da je otrov odstranjen, ali se ona ne budi. Vidar kaze da joj je neko mozda uradio crnu magiju i urekao je. Akash se seca povika svoje majke kada ga je pitala koga zeli da vidi u zivotu i razmislja: “Sta god lose zelela Miti, necu dopustiti da umre! Necu dopustiti da joj se desi bilo sta!”
Pavitra i Kajri su na pijaci, kupuju paradajz. Kajri primeti da je Pavitra ukrala dva paradajza i stavila ih u torbu. Uoci govornicu u blizini, a zatim i reklamu za besplatan tretman u salonu lepote. Ona nagovara Pavitru da ode na tretman jer je besplatan, kaze da joj je potreban. Pavitra nasedne i ode u salon, srecna je. U medjuvremenu, Kajri odlazi do govornice i okrece Mitin fiksni telefon. Nakon nekog vremena, javi se Tapu. Surbhi podize drugi telefon kako bi cula sa kim prica. Kajri pita da li je to Mitina kuca, Tapu potvrdjuje. 
U salonu radnica Pavitri slucajno zbrise pola obrve, ova je kune i placuci izlazi iz salona. Ona pokusava da to prikrije kosom i krene da trazi Kajri.
Kajri kaze Tapu da nema vremena da odgovara na pitanja, zeli samo da zna da li je Miti stigla kuci. Tapu pita ko je to i odakle zove pa joj se Kajri predstavi i kaze da je Mitin zivot u opasnosti i da urade nesto kako bi je spasili. Kajri potom spazi da je Pavitra trazi pa brzo prekine vezu, dok Tapu uporno zapitkuje ko je ona. Surbhi je besna zbog Kajri, kaze da se moraju pobrinuti za nju, odvazila se da obmanjuje njenu tetku. 
Pavitra ugleda Kajri kako se pojavljuje iza govornice pa je ispituje da li je to isla da pozove nekoga. Kajri kaze da nije, nego joj je bilo vrucina pa je stajala u hladu. Primeti da Pavitri fali pola obrve pa je upita za to. Ova opet pocne da kune radnicu iz salona i krenu kuci. 
Mama kaze N. da nije potrebno toliko vremena da se ubije devojka, nesto zasigurno nije u redu. Bas tada im zazvoni telefon pa Nirbhay pomisli da je to Akash. Ipak, to je Surbhi koja obavestava Mamu o Kajrinom pozivu. Mama pita N. gde je Kajri, ovaj mu kaze da je otisla sa tetkom u nabavku. Mama mu kaze da je njegova zena pozvala Thakurove.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *