Čakorin plan protiv Imli uspeva!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1067. epizoda – Čakorin plan protiv Imli uspeva!

By  | 

Čakorin plan protiv Imli uspeva!
Prevod: Maya.

Epizoda počinje sa Čakor, koja drami i pravi se da je luda: ,,Moram da spasim Sanvi! Imli se vratila. Imli će nas ubiti sve. Imli! Ona dolazi… Imli! Imli! Ne možete me poslati u ludnicu. Ne možeš da mi radiš to, Surađ! Ne! Ovime braniš i štitiš Imli. Surađ! Stani!”
Surađ je moli da shvati, ovo je za njeno i za dobro cele porodice. Čakor plače i pada pred njim na kolena: ,,Obećao si mi… Zakleo si se na venčanju da ćeš me podržati, a sada mi ne veruješ. Spreči Imli! Spreči je. Ne želim da idem u ludnicu!”
Čakor nastavi da vrišti i doziva Surađa, govori kako nije luda i kako će im Imli oduzeti dete i svu sreću. Ljudi dolaze i odvuku Čakor odatle, a Sanvi plače i seljani su tužni gledajući to… Surađ plače i teško mu je… Numera “Lamhe chod kar” ide u pozadini….
Surađ misli o Čakor i seća se njihovog venčanja, pa svega posle. Teđasvini dolazi i kaže da je Vivan kriv za ovo jer ju je podsetio svojim dolaskom na Imli, ali Kasturi tvrdi da je ovo isključivo Čakorina greška, poludela je u potrazi za Imli.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!