Presuda - 92. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 92. epizoda!

By  | 

Ilgaz i Eren ulažu velike napore da pravog kriminalca privedu pravdi. Dosje o ubistvu koji je donio Eren, a koji će isteći, biće dovoljan da zamagli sadašnjost dok kopaju po prošlosti.

S druge strane, Džejlin brzo napreduje u školskom slučaju i pokušava uhvatiti učiteljicu koja je progoni. Otkrivanjem Rafeta, Yekta stvara novu mapu puta u svom odnosu s Bulentom ali prvo mora spasiti Rafeta.

Osman, s druge strane, kreće u plan iznenađenja koji će spasiti i Zumrut i njegov vlastiti život. Džejlin i Yekta idu za jedinim tragom koji imaju kako bi dokazali Činarovu nevinost.

Džejlin još nije svjesna Jektinih planova s ​​Idžlal, niti u što je upleten. Nakon proslave godišnjice braka, Ilgaz i Džejlin traže način da maksimalno iskoriste nadolazeće praznike. Ali samo je pitanje vremena kada će psihopata koji čeka u zasjedi krenuti u akciju otmice Ilgaza. Vjera u dobre dane koje s nadom sanjaju uskoro će se pretvoriti u noćnu moru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *