Čakor se suprotstavi Teđasvini i napusti haveli!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1220. epizoda 1. DEO – Čakor se suprotstavi Teđasvini i napusti haveli!

By  | 

Zato, ako hoćeš da živiš u ovoj kući, moraćeš da prekineš taj svoj rat protiv Akaša! Moraš da stvarno prekineš s tim zauvek. Prekini tu borbu protiv njega!”
Čakor: ,,Pustite moja osećanja, majko, već mi recite ovo. Da li Vi imate nešto protiv mene? Videla sam pravo lice zveri. Videla sam njegov najgori i najodvratniji oblik. Zašto mi ne verujete? Majko, član ove kuće je silovao jednu nedužnu devojku. Dužnost mi je da toj devojci pružim podršku i pravdu. A Vi… Vi dajete svoj maksimum da ovu zver podržite i spasete. Mislite li stvarno da ću ga spasti nakon što odem odavde? Ili da neće da bude kažnjen? Grešite! Neću da poštedim Akaša ni po koju cenu!”
Teđasvini: ,,Izgleda da si onda već donela odluku!”
Čakor potvrdi odlučno i Ragav uđe unutra s Rađo rekavši: ,,I ja sam doneo odluku, majko. Surađeva majko, Vi ste stvarno skroz poludeli. Niste pri sebi nimalo!”
Teđasvini se namršti i naljuti. Ovamo, Imli namešta slike i sređuje svoju staru, rodnu kuću. Jedan od radnika je pita zašto živi ovde u straćari, a tako je bogata žena. Imli odgovara da se pokajala i da će da odsad bude ovde. Onda kaže radnicima da sve dobro spreme, Ragav će doći ovde s Čakor, Rađo i Anđor ubrzo.
Natrag tamo, Teđasvini napada Ragava: ,,Ponovo si došao ovde da se mešaš u porodične priče? Koliko puta sam ti već rekla da se kloniš naše kuće i porodice? Ovo nije tvoja kuća da dođeš kad god hoćeš!”

Kraj prvog dela.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site