Odbačeno siroče 1292. epizoda – Kiku pokuša da siluje Anđor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1292. epizoda – Kiku pokuša da siluje Anđor!

By  | 

Odbačeno siroče 1292. epizoda – Kiku pokuša da siluje Anđor!
Samira zavitlavaju prijatelji za Anđor, da su se pomirili. Samir to negira. Rima pita ko je onda poslao ceduljicu Anđor ako nije on. Čakor dobija ceduljicu koju Arohi šalje Netri (obe devojke su iz druge serije) i treba da joj je krišom uruči. Tara i Mohini su se kolima zaletele, Tara da ubije Netru, a Mohini Čakor, ali Čakor spasi Netru i sebe. Mohini i Tara jedva izbegnu sudar kolima. Čakor odvede pijanu Netru kod muža (Dipa) i pita se kako da joj uruči cedulju.
Samir uđe u skladište i šokira se kad ugleda tipa koji pokušava da siluje Anđor. On ga prebije i skine mu masku. To je Kiku. Anđor se šokira i kaže Samiru da ga pusti, to je sin njene tetke. Bespomoćna je. Zamoli ga da ne kaže ništa njenim roditeljima. Samir joj kaže da je ona njihova ćerka. Anđor negira i kaže da je usvojena. Ti ljudi su puno toga učinili za nju i ako se sazna za ovo sa Kikuom svi će ih ponižavati i vređati, a ona ne može da dovede njihov ugled u pitanje. Ona uplakana izjuri odatle.
Kasnije, Samir se iznenadi kad na proslavi ugleda Čakor. Ona veli da će mu reći razlog zašto je tu kasnije. Potom ode. Samir se sudari sa Kikuom pa se posvađaju. Samir mu zapreti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site