Odbačeno siroče 1344. epizoda – Ranviđej i Anđor se venčaju!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1344. epizoda – Ranviđej i Anđor se venčaju!

By  | 


Odbačeno siroče 1344. epizoda – Ranviđej i Anđor se venčaju!
Prevod: Maja 🙂

Čakor se oslobodi i ode. Manođ je traži i na kraju se sreću. On je pita gde je bila. Ona ispriča kako ju je Ranviđej zarobio i pita ga kako je Anđor. On joj kaže da se smiri, klijenti su otišli, Anđor je trudna. Čakor plače od radosti. On joj kaže da ne zna da li je ovo dobar znak ili šala. Ona dođe kući i doziva je. Ranviđej je grdi kako tako hoda okolo i viče. Čakor veli da je Anđor trudna i da su mu sve zle namere propale. Ranviđej odbija da je pusti da ode znajući da ona u sebi nosi naslednika ove porodice. On se smeje zlobno i kaže joj da ne dela da ne bi ponovo pala. Nije uspela ni pre da povede Anđor sa sobom, bolje bi joj bilo da prekine s pokušajima. Ona se osmehne i kaže da će je sresti otvoreno, a neka je on spreči ako može. Objasni mu pravila da je Anđorina majka i da gleda njen potez. Ranviđej kaže tetki sve to, ona mu predloži da ubije Anđor konačno. Ranviđej hoće da se osveti i već je nešto smislio. Nju zanima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site