Odbačeno siroče 15 epizoda, Čakori pokušava da pobegne! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče 15 epizoda, Čakori pokušava da pobegne!

By  | 

Noć je, Kasturi sedi, a Imli joj je u krilu, Kasturi priča sa svekrvom.Dolazi Buvan, oni razgovaraju.Čakori je gladna i zavarava glad tako što miriše ruku i oseća ukus purija koji je uzela da jede, pravi se da jede.Ona se pita kada će njen tata doći.Kasturi u snu čuje Čakorin glas i budi se.Buvan se probudi.
Kasturi:,,Čula sam Čakorin glas u snu”
Buvan joj kaže da legne da spava.
S druge strane i Čakori je budna i neugodno joj je u štali.Kasturi je ustala, uzima lutkicu koju je Čakori volela (u pozadini je pesma ,,Čakori”), Kasturi plače i grli lutkicu i njiše je na ljučjašci, Čakori sanja///halunicira kako je njena majka pored nje, kako je mazi i peva joj pesmicu.Ona se budi.
Čakori:,,Majko, gde si?” neprekidno je doziva, u rukama joj je ogrlica koju joj je majka dala za rođendan.Čakori rukama pokušava da dohvati bravu, ali su joj ruke previše male da bi dohvatila i otvorila.U štali pronalazi neku šipku pa sa njom pokušava da otvori, zamalo da uspe, ali se iznervira pa baca šipku.Preko prozora neko joj donosi hranu, a to je Vivan.
Vivan:,,Evo, jedi”
imageedit__3308319039Čakori ne želi, kaže mu da joj otvori vrata, ali on kaže da ne sme.
Čakori posmatra hranu, ne može odoleti
Čakori:,,dobro ako ti kažeš onda ću da uznem”
Hrana je vruća, ona pipne, želi vodu, Vivan joj sipe vodu u čašu, ali čaša ne može da prođe kroz rešetke.Čakori kaže da uđe i navaljuje na tome.On pristane.
Vivan:,,Evo ti”
Čakori ga gleda, ispusta čašu i beži.
imageedit_4_6967956710Vivan:Stani, gde ćeš?”
Vivan nailazi na Manohana
Vivan:,,Tata?”
Manohan:,,Vivane šta ćeš ovde u ovo doba?”
Vivan:,,Želeo sam da izađem”
Manohan:,,Ovako kasno??”
On ga uzima i vodi ga u sobu.
Čakori se šunja kroz dvorište, Čuvari su kod kapije, Čakori zgazi granje, to čuje pas Šeru, on krene za njom.Čakori se penje preko ograde i skače, u tom času neko autom stane pred njom, svetla biju u nju, ona prekriva oči, iz auta izlazi Baijađi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U SLEDEĆOJ: Baijađi viče i govori kako je sigurnost opala, Teđasvini kaže kako je neko pomogao Čakori da pobegne jer sama to ne bi mogla da izvede, Manohar ode kod Vivana i pita ga da li je on to uradio…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site