O. Siroče - Čakor saznaje da Vivaan ne može imati djecu

Indijske Serije

Odbačeno siroče (720. ep.) 14.02.2017. – Čakor saznaje da Vivaan ne može imati djecu!

By  | 

O. Siroče – Čakor saznaje da Vivaan ne može imati djecu

Surađ govori da mu seljani nisu oprostili, nisu se ni sažalili. Čakor negira, nije on više stari sebični Surađ, vidjeće svi promjenu, shvatiće da kao što se vatra gasi vodom, tako i mržnja može biti pobjeđena ljubavlju. Surađ govori da se nije promijenio, jednom kada uhvati te loše seljane, kad ih bude držao u šaci, neka vidi šta će uraditi, otrov ubija otrov, neka ona ne brine za njega, neka ga ostavi i ode. Ona misli kako on to govori da je Bhaiya ji ne uvijedi, ali ona neće dopustiti da on umre, pokušaće mu donijeti hranu, jednog dana on će vidjeti da dobro pobjeđuje mržnju.
Ode u haveli i vidi svoj odraz u ogledalu. Prisjeti se Surađa. Govori da ne može da vjeruje šta je Surađ rekao, dao joj je poštovanje, dokazao je da je dobra osoba u njemu, a ona zna da je on izgubio vjeru u ljude, ali saznaće da ljubav pobjeđuje mržnju.
Bhaiya ji govori da je Surađ sigurno zaljubljen u Čakor, može vidjeti svoje benefite. Ragini upita kakve. On govori da njene generacije mogu ići do bilo koje mjere zbog ljubavi, ljubav je njihova slabost. Čakor postaje Surađeva slabost, a to mogu iskoristiti. Ragini ga pohvali, ona to nije shvatila. On počne sam sebe hvaliti. Veli da ih puste da pjevaju ljubavne pjesme, a onda će ih rastaviti. Pjeva “Hanson Ka joda”. Potom kaže da se prestane šaliti, Čakor je pametna i htjeće nahraniti Surađa.
Čakor se pita ko će pomoći Surađu. Prisjeti se male djevojčice Pakhi. Girđa joj donosi hranu i pita je da jede.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site