Čakor se seća svega i zove Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (866. ep.) 06.09.2017. – Čakor se seća svega i zove Surađa!

By  | 

Mridula ispriča da je Divyino venčanje za 4 dana. Čakor pogleda u kalendar i šokira se: “Surađ i ja trebali smo da se venčamo pre mese dana…”
Ona plače. Surađ gleda u pozivnice za venčanje. Bhaiya ji pita Imli da ode i završi sa Surađevom dramom. Imli ode i provocira ga. Surađ pocepa pozivnice i baci ih u vatru. Pandit daje telefon Čakor i pita da priča ako želi. Ona mu zahvali i hoće da nazove Surađa. Surađ uzima vino. Imli razmišlja da će tako zaboraviti Čakor.
Surađ: “Ne znam šta da radim. Voleo bih da završim flašu ali onda će se Čakor vratiti i biće povređena ako vidi da pijem.”
Pogleda njenu sliku pa baci flašu. Zapali njenu sliku. Bhaiya ji se smeje. Čakor zove Surađa. Njegov telefon je pokraj Vivaana. Surađ dođe u sobu. Veli da oseća da ga ceo svet vara, on ništa ne govori. Da li treba da veruje da se Čakor neće nikada vratiti? Prekine poziv. Divya pita Čakor da se odmori i posle ponovo pozove. Surađ neće ni sa kim da priča. Završiće sa uspomenama na Čakor. U telefonu takođe ima njenih slika, obrisaće ih prvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Imli traži telefon. Nalazi ga ispod kreveta i javi se. Čakor misleći da je Surađ, pita zašto joj se ne javlja, gde je. Imli je šokirana čuvši je.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site