Čakor raskida sve veze sa Surađem!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 957. epizoda – Čakor raskida sve veze sa Surađem!

By  | 

Ne mogu bez tebe. A ni ti bez mene, znam to!”
Imli ga ponovo ošamari. Pa opet. On je uhvati za ruku i viče: ,,Tako je! Uživam u tome, Imli! Nastavi da me šamaraš! Nastavi, Imli! Napravio sam grešku! Dozvolio sam da izgubimo u ovim izborima!”
Imli staje i izjavi: ,,Ne. Dosta je bilo šamara i ove glupe drame. Moramo smisliti neki plan. Ne govori ovo! Moram nekako da pobedim ponovo i budem ministarka sela! Moram! Vladaću Azadgunđom večno! Sve će biti kako ja hoću. Ima svi da mi se uvek klanjaju. Da plaču ili se smeju zbog mene. Uvek! Oni su bili i biće moje sluge! Moje! Sve ovo… celo selo je moje!”
On se smeje vragolasto i kaže joj da je obožava tako ludu. On je zagrli i privuče k sebi. Oni su intimni….
Čakor plače i hoda ulicom sama, uplašena i zabrinuta. Priseća se svega i plače od očaja. Ona zamišlja sebe i Surađa. Seća se kako je ranije Surađ tukao siledžije da je zaštiti, a sada radi uz njih. Jednom joj je rekao da će se boriti protiv celoga sveta za njenu čast i ugled. To je bitno – najbitnije – za svaku osobu na svetu. Seća se kada joj je on govorio da je puno voli i da niko ne sme da je siluje. Ona ga je tada zagrlila i rekla mu isto…

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!