Čakor raskida sve veze sa Surađem!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 957. epizoda – Čakor raskida sve veze sa Surađem!

By  | 

Zamišlja to. Njeno zamišljanje nestaje. U pozadini je pesma “Mahiya”….. Čakor pada na pod i plače tužno.
Surađ je uznemiren i razmišlja o Čakor. Čakor misli o njemu i plače… Čakor Surađa ne vidi, ali oseti njegovo prisustvo. Briše suze, ali ponovo zaplače bespomoćno… On ne gleda nju. Paki prilazi Čakor i pokušava da je malo umiri. Izvini joj se što nije bila tada tu kada je trebalo. Čakor viče da nikada ne može da oprosti Surađu – on je mrtav odsad za nju. On više nije njen stari Surađ. Čakor plače… Paki je grli i teši.
Surađ sedi na klupi i seća se Čakor… Njenih reči.
Prikazano je jedno od sećanja – [ Čakor prilazi Surađu i grli ga: ,,Molim te, seti se! Pogledaj me u oči i znaćeš. Ja sam ta. Ja sam tvoja žena. Tvoja Čakor Surađ Rađvanši. Seti se, molim te… Seti se!” ] – Kraj sećanja.
Ekran se deli na dva dela – zamišljen Surađ i uplakana Čakor.

Najava: Surađ pokušava da se seti svoje prošlosti. Zabrinut je, jer ne može ničega da se seti. On želi da se seti – veruje Čakor. On ugleda Čakor i pokušava da priča sa njom o svojoj prošlosti. Čakor ga ne gleda u oči i oštro mu kaže da se više ne seća ničega ni ona. On je mrtav za nju. Ona ode odatle. Surađ gleda za njom.

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!