Oluja (La Tempestad) – 21. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 21. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 21. epizoda
Marini kroz glavu prolaze Damjanove reči i obećanje da će se rastati od Estersite zato što zapravo želi da provede čitav život sa njom (Marinom). Međutim, reši da se ne nada previše njegovim delima zato što sumnja da će mu Estersita ikada dozvoliti da se razvede od nje. Ni Damjanu nije ništa lakše, premda je odlučan da ne dozvoli nikome da odvoji Marinu od njega, kada se rastane od Estersite.
Ernan ubeđuje Marinu da prihvati njegovu poslovnu ponudu uveravajući je da će na taj način imati mirniji život bez pritisaka. Iako je zaljubljen u nju, obećava joj da je njegova ponuda isključivo poslovna. Marina odvrati da ne želi da ga povredi obećanjima za koja nije sigurna da li može da ih ispuni. Ipak, pristaje na njegovu poslovnu ponudu, pa će videti šta će im sudbina doneti.
Marina se nađe u fabrici baš kada izazovu požar, u smrtnoj je opasnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *