Oluja (La Tempestad) – 42. i 43. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 42. i 43. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 42. i 43. epizoda
42: Mersedes kaže Hoseu da ne štedi novac da oslobodi Damjana. Hose odgovara da slučaj nije baš jasan, jer Don Fulhencio otežava istragu, ali čini sve što je u njegovoj moći da ga oslobodi. Delfina kaže Eusebiji da zna da okolo govori da joj je ćerka živa i želi da joj kaže gde je.
Ursula kaže Majuji da će testirati njenu lojalnost i naređuje joj da baci kamen na Marinu.
U očaju, Damjan kaže Kandi da je već bilo previše napada na Marinu i da je toliko voli da je spreman da se žrtvuje.
43: Beatris kaže Damjanu da ne veruje da je on ubica, ali misli da je gad jer je slomio Marinino srce. Ona mu kaže da će joj biti drago ako ga puste, ali zahteva da se više nikada ne približi Marini jer će videti za šta je ona sposobna. Podseća ga da njena ćerka nije sama.
Zabrinuta, Mersedes moli dr Gonzalesa da joj dozvoli da bude sa Magdalenom pošto ju je upravo našla. On odgovara da njeno prisustvo uznemiruje Magdalenu i da će moći da je vidi samo kada je pod sedativima ili ako ona sama pristane da je vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *