Oluja (La Tempestad) – 89. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 89. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 89. epizoda
Mersedes u suzama kaže Hoseu da ne zna kako bi prišla Marini nakon što je čula šta govori.
Beatris je šokirana kada joj Ernan kaže da je srećan zbog onoga što se dešava Marini, da je nju (Beatris) koristio da bude sa Marinom, ali mu nije bila od koristi i da uvek dobije šta želi, tako da će Marina biti njegova milom ili silom.
Abigail obaveštava Fulhensija da je dužnost izvršena bukvalno kako je tražio i da je Lasaro izbačen iz pomorske škole. Komentariše i da je Lasaro veoma zgodan i da bi proveli strasnu noć da nije zaspao. Fulhensio odobrava jer je želeo da Lasara izbace iz škole kako ne bi uništio brak. Daje joj veliku sumu da ćuti i ako ga izda, da zna šta je čeka.
Užasnuta, Beatris sluša Ernana dok on govori da je Marinino dete imalo sreću da je preživelo i da zna da ona neće ništa reći, ali ako jednog dana uspe da progovori, cela njena porodica će ispaštati zbog toga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *