Oluja (La Tempestad) - 82. i 83. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 82. i 83. epizoda!

By  | 

82: Policajac Guerero govori da je Nareo dosao sa Vivaldijom i Larom da svjedoči ali ništa im ne vjeruje. Robles ih namjerava nadgledati. Mercedes govori Joesu da će morati podići hipoteku na noćni klub kako bi rješila problem sa štrajkom u firmi. Marina joj obeća pomoći. Lazaro je ljut na majku jer mu je prećutala da je ujak Tomas u lošem stanju. Ona govori da ga je htjela zaštititi od brige, ali neće mu više ništa kriti.

83: Beatris priznaje Marini da ona nije njena prava majka. Priča joj i kako se zaljubila u njenog oca Ariela. On je pristao da je oženi, samo da se njeno zdravstveno stanje ne bi pogoršalo. Ali tada je on već bio u vezi sa njenom majkom. Oni su se vjenčali a nisu znali da je ona trudna. Jednog dana im je došla na vrata sa bebom u naručju da brinu o njoj jer ona nije mogla. Marina je moli da joj kaže ko je njena prava majka. Beatris govori da nije pravi trenutak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *