Omer - 11. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 11. epizoda!

By  | 

Sureyyin zahtjev da se Omer drži podalje od Gamze stvara veliku tenziju između vjerenika. Dok se Sureyya boji da će izgubiti Omera, majčin poziv za iftar daje joj nadu. Ali u ovom pozivu ima još jednog gosta kojeg nije očekivala. Kada se Sureyya, Gamze i Omer okupe, ovaj put sukob postaje neizbježan. Uprkos Tahirovim prijetnjama, Nisa tajno počinje raditi u restoranu. Emine, koja sarađuje sa Yamanom da pronađe svog oca, sve je bliže svom cilju. U međuvremenu, Gamzin i Erdalov plan da zaštite Nisu od Tahira se izjalovi i izaziva ponovno rasplamsavanje rasprave između Omera i Gamze. Gamze, koja je na putu da se uda za Erdala, održava svoje nade u Omera, zahvaljujući Tuninom neodobravanju ovog braka. Vidjevši da je Tuna uznemirena zbog majčine veze, Omer donosi tešku odluku. Ovoga puta veliko razočarenje čeka Gamze koja se nada Omeru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site