Omer - 15. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 15. epizoda!

By  | 

Gamze i Omer tajno su se vjenčali rizikujući sve. Sada su primorani da se suoče sa istinom nakon uznemirujućeg poziva, ne uživajući ni minut u svojoj sreći. Saznavši da se Resat razbolio, Omer požuri kod svog oca. Dolazi do svađe između njih koja rezultuje odlaskom Omera iz kuće. Hakan dolazi na Nisino radno mjesto i uznemirava je. Ona ipak odluči primiti svog brata u svoj dom jer on nema gdje. Ali kada Resat za to sazna, Nisa opet snosi posljedice. Gamze je očajna zbog Omerove situacije. Zajedno su jedno drugom podrška. Nastavljaju sa svojim brakom, ali Sureyya ne miruje. Njena izjava da je Omer obesčastio narušava sve odnose. Odnos Resata i Omera je narušen, Resatu prijeti otkaz sa posla, a i do Gamze dolaze ove laži. Omer je skrhan i bijesan. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *