Omer - 33. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 33. epizoda!

By  | 

Omer, koji čeka da Gamze dođe na otvaranje restorana, naljuti se kada je ponovo ugleda rame uz rame s Nevzatom i oni se žestoko posvađaju. U nemogućnosti da je Omer čuje i umorna od Nevzatovog radnog pritiska, Gamze se odlučuje na korak koji joj nije lak i daje otkaz na poslu.

Resat, koji se oženio Čiček daleko od pažnje javnosti, duboko je tužan zbog činjenice da su se njegova djeca okrenula od njega, iako to izbjegava priznati čak i samom sebi. Dok je Nisa užasnuta kada sazna za Hakanove prljave načine izbjegavanja razvoda, veliko iznenađenje čeka Tahira i Šukran koji idu na sud radi razvoda.
Omer je zapanjen Gamzinom impulsivnom odlukom, a kada dobije ponudu od Šule da rade zajedno, Gamze daje Omeru svoju podršku. Ali Nevzat posljednjim potezom uspijeva zbuniti Gamze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *