Omer - 19. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 19. epizoda!

By  | 

Suočen s mogućnošću da bude uhapšen,  Omer povjerava Gamze i Tunu svom ocu, rekavši da su vjenčani. Ova činjenica, koja se pojavila u vrijeme kada nevolje ne prestaju, šokira Resata i njegovu porodicu. Omer se nada da će njegov otac pristati, ali on mu govori da uhvati ženu i dijete za ruku i da ode. Sureyya predloži Erdalu da se udruže i osvete Gamze i Omeru i on pristane. 

Boreći se s neprestanim problemima zbog muža, Nisa vrši pritisak na svoju kćerku da zbog ljubavi ne čini njene pogreške. Loše iznenađenje čeka Yamana i Emine, koji se ne mogu odvojiti jedno od drugog uprkos protivljenju njihovih porodica.

Omer saznaje da Hakan prijeti Gamze, ali Hakan je već zapalio bombu koja će svima napraviti pakao od života. Fatma, koja želi kazniti svoju neposlušnu kćerku govori joj da više ne postoji za nju i preduzima korak koji će imati posljedice po Tunu. Neočekivana posjeta Gamzinog bivšeg muža i njegov zahtjev da mu da Tunu, šokiraće Gamze i Omera. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site